• Hald Ege Skole
  • [email protected]

FÆLLESSKAB + UDVIKLING + ENGAGEMENT

Trivselsdag på mellemtrinnet

Fredag den 3. marts har mellemtrinnet deltaget i den årlige nationale trivselsdag. På tværs af årgangene 4., 5. og 6. klasse har eleverne i mindre grupper stået for aktiviteter, hvor overskriften var fællesskab, samhørighed og forskellighed. Første aktivitet foregik i skoven, hvor hvert hold gik tur med en tynd bomuldssnor omkring holdet. Dagen bød også på et imponerede fælles frokostbord i hallen, hvor der intet manglede, og hvor der var noget for ethvert smagsløg.
Dagen foregik både udenfor og indenfor, og en smule regn ødelagde ikke den gode stemning og de sjove aktiviteter, som grupperne havde planlagt for hinanden. En god dag, hvor de traditionelle skolebøger blev i taskerne, og hvor fællesskabet på tværs af klasserne fik førsteprioritet på mellemtrinnet.
Ingen aktuelle opslag
Ingen aktuelle nyheder